Skip to content
Warning: To enhance the user experience on this site we use cookies. I agree I disagree

This position has already been filled

De Langhe Advocaten

Waregem

Law Firm

Onze cliënt is het advocatenkantoor De Langhe met vestigingen in Waregem en in Gent. Het kantoor geniet bekendheid omwille van zijn sterke positie in corporate en M&A, fiscaal recht en complexere handelsrechtelijke dossiers.

Het telt buitenlandse en Belgische private equity fondsen tot zijn cliënten, maar tevens grote Belgische (industriële) groepen.

De Langhe advocaten kent een sterke groei. Om die verder te ondersteunen is het op zoek naar een junior associate voor het M&A departement.

Function

Als associate in het corporate/M&A departement, zal u de cliënten van het kantoor begeleiden en vertegenwoordigen in overname en acquisitiedossiers.

Profile

  • U beschikt over een Master in de Rechten afgeleverd door een Belgische universiteit;
  • Een korte ervaring in het M&A departement van een internationaal of groot Belgisch advocatenkantoor is een plus, maar geen vereiste;
  • U behandelt vennootschapsrechtelijke en fusie-en acquisitiedossiers autonoom onder begeleiding van partner;
  • Naast het Nederlands, heeft u een uitstekende kennis van het Engels; kennis van het Frans is een plus;
  • U kan goed onderhandelen en u bent goed georganiseerd.

Offer

De Langhe advocaten kende de voorbije jaren een gestage groei. Het is een ambitieus kantoor met een klare visie op waar het heen wil in de komende jaren. Als corporate associate zal u tussenkomen op M&A dossiers zoals die ook in de grotere Belgische en internationale kantoren worden behandeld. De voorgestelde verloning is in lijn met die van de grotere kantoren.

Submit CV

Submit your legal, tax or compliance CV

Submit your legal, tax or compliance CV close